Bursa Neurodiab CODINEF 2023

22.03.2023





Bursa Neurodiab constă în sponsorizarea participării la Cursul International în Neuropatie Diabetică, Picior Diabetic și consecințele acestora - cursul este organizat online, de Societatea de Neuropatie Diabetică în cooperare cu Asociația Europeană pentru Studiul Diabetului – NEURODIAB, Asociația Latină Americană de Diabet – ALAD și Institutul Național de Diabet și Endocrinologie – INDEN, în perioada 27-28 aprilie 2023.

Scopul acestor burse este de a oferi posibilitatea medicilor rezidenți din următoarele specialități: diabet, nutriție și boli metabolice, neurologie, medicină internă, medicină de familie și cardiologie, de a învăța de la experții internaționali în domeniu, de a-și îmbunătăți și actualiza cunoștințele medicale clinice, pentru o mai bună îngrijire a pacienților cu diabet zaharat și neuropatie diabetică.

Criterii de eligibilitate pentru obținerea bursei:

  • Rezidenți și tineri specialiști în specialitatea de diabet, nutriție și boli metabolice, neurologie, medicină internă, medicină de familie, cardiologie
  • Rezidenții trebuie să aibă cel puțin un an de studiu în cadrul programului de rezidențiat
  • Aplicanții trebuie să fie membri Neurodiab cu cotizația plătită la zi

În vederea selectării aplicației vă rugăm să descărcați fișierul word din atașamentul de mai jos și să completați atent în limba engleză toate cerințele trecute în acesta.

După completarea fișierului, aplicația se va trimite sub forma unui mesaj electronic, recomandat în format pdf, la adresa de e-mail: [email protected], cu mențiunea la subiectul mesajului – Aplicație Bursa Neurodiab 2023 – Nume și prenume aplicant. Vor fi luate în considerare numai aplicaţiile complete și trimise în termenul limită de 15 aprilie 2023.

Selecția se va face de către Comitetul Științific al Societății de Neuropatie Diabetică. Rezultatele vor fi publicate pe site-ul www.neurodiab.org până la data de 25 aprilie 2023. Câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail.

Cursul se desfășoară online, pe platforma PROevents. Bursierii vor primi de la organizatori utilizatorul și parola de acces la curs.  

Pentru mai multe informații legate de bursă vă rugăm să consultați anunțul de mai jos. 

Despre Cursul International în Neuropatie Diabetică, Picior Diabetic și consecințele lor puteți afla mai multe dând Click AICI.

Vă dorim mult succes!