Bursa Neurodiab "Magyar Imre" 2019

17.09.2019



 

Bursa Neurodiab constă în oferirea a 6 burse, sub formă de ajutor financiar în scopul dezvoltării profesionale. Aceasta acoperă toate costurile legate de participarea la Cursul de Pregătire Clinică Postuniversitară "Magyar Imre".

Scopul acestor burse este de a oferi posibilitatea tinerilor medici (rezidenți și specialiști) în diabet, nutriție și boli metabolice de a învăța de la experți internaționali în domeniu, de a-și îmbunătăți și actualiza cunoștintele medicale clinice, pentru o mai bună îngrijire a pacienților cu diabet zaharat și complicații.

Criterii de eligibilitate pentru obținerea bursei:

  • Rezidenţi în specialitatea de diabet, nutriţie şi boli metabolice;
  • Aplicanţii trebuie să fie membri Neurodiab cu cotizaţia plătită la zi.

În vederea selectării aplicației vă rugăm să descărcați fișierul word din atașamentul de mai jos și să completați atent în limba engleză toate cerințele trecute în acesta.

După completarea fișierului, aplicația se va trimite sub forma unui mesaj electronic, recomandat în format pdf, la adresa de e-mail: [email protected], cu mențiunea la subiectul mesajului – Aplicație Bursa Neurodiab 2019 – Nume și prenume aplicant. Vor fi luate în considerare numai aplicaţiile complete și trimise în termenul limită de 10 octombrie 2019.

Selecția se va face de către Comitetul Științific al Societății de Neuropatie Diabetică. Rezultatele vor fi publicate pe site-ul www.neurodiab.org până la data de 20 octombrie 2019. Câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail.

Locația cursului este Hotel Hilton, Budapesta, Ungaria.

Pentru mai multe informații legate de bursă și Cursul de Pregătire Clinică Postuniversitară "Magyar Imre", vă rugăm să consultați pliantul și programul de mai jos. 

Vă dorim mult succes!