A 33-a Întâlnire Anuală a Grupului de Studiu NEUROdiab

17.04.2023





Dragi membri și prieteni Neurodiab,

Încă mai auzim ecourile și simțim emoțiile întâlnirii anuale Neurodiab din 2022 care a avut loc în Bergen în perioada 15-18 septembrie.

Un program bogat cu lucrări originale (76 de rezumate), subiecte actuale și cele mai recente dezvoltări în cercetare (6 simpozioane, 2 prelegeri-cheie), cu experți și tineri (două premii pentru tinerii cercetători și 50% din comitetul de organizare format din tineri cercetători), 143 de participanți din aproximativ 25 de țări, un program social atractiv, o locație frumoasă și o ospitalitate prietenoasă au fost ingredientele acestui succes.

După trei ani atât de problematici, participanții au putut aprecia calitatea prezentărilor, energia discuțiilor, atmosfera prietenoasă și au putut petrece împreună un sejur plăcut.

Comitetul de organizare local lucrează acum cu entuziasm pentru a pregăti cea de-a 33-a Întâlnire Anuală NEUROdiab, care va avea loc în Thessaloniki, Grecia, în perioada 28 septembrie - 1 octombrie 2023 (https://www.neurodiab.eu/annual-meeting-2023). Programul întâlnirii va cuprinde experți globali de top care deschid noi orizonturi în domeniul Neuropatiei Diabetice.

Împreună cu întregul comitet executiv, doresc să vă invit pe toți să participați și sper să ne întâlnim în frumosul, caldul și ospitalierul oraș Thessaloniki pentru a ne bucura din nou de spiritul NEUROdiab.

Vincenza Spallone

Președinte Neurodiab