Amânarea Școlii de Vară Neurodiab pentru anul 2021

28.04.2020

Dragi prieteni și colaboratori,

Ne aflăm într-o perioadă de grea încercare pentru întreaga societate, dar și pentru sistemul sanitar, care este expus provocărilor aduse de această pandemie.

În această situație, cauzată de pandemia de noul coronavirus (COVID-19), vă transmitem că Școala de Vară Neurodiab, stabilită inițial pentru perioada 15-18 iulie 2020, la hotel Alpin, în Poiana Brașov, va fi amânată pentru anul 2021.

În consecință, următoarea ediție a Școlii de Vară Neurodiab este reprogramată pentru perioada 14-18 iulie 2021, locația exactă urmând a fi anunțată.

Pentru a face această schimbare cât mai ușoară, menționăm că taxele de participare, cazările participanților și contractele de prestări servicii/sponsorizare vor rămâne la fel.

Prin urmare, contractele de prestări servicii/sponsorizare încheiate până în acest moment rămân în derulare cu modificarea perioadei contractuale în conformitate cu noua dată care a fost menționată mai sus. Totodată, cazările deja rezervate vor fi menținute, în aceleași condiții agreate, pentru perioada aferentă noii perioade de desfășurare a acestei manifestări științifice.

Această situație de forță majoră este în afara zonei noastre de control, astfel încât sperăm să avem acceptul și înțelegerea dumneavoastră în schimbarea calendarului pentru această manifestare științifică. Avem pregătit un program științific intens de învățare, schimb de bune practici și sesiuni interactive pentru dezvoltarea dumneavoastră profesională și în beneficiul persoanelor cu diabet și complicații la nivelul piciorului pe care le aveți în îngrijire.

Sănătatea dumneavoastră, a participanților, este întotdeauna prioritatea noastră în vederea organizării evenimentelor noastre. Respectăm cu strictețe și responsabilitate toate reglementările și deciziile autorităților avizate referitoare la restricțiile aplicate evenimentelor de orice natură.

Societatea de Neuropatie Diabetică va continua să desfășoare activități de ordin medical și științific, de cercetare și pregătire profesională, sporind accesul la educație medicală continuă pentru specialiștii în neuropatie diabetică și din ariile medicale conexe.

Vă mulțumim pentru că sunteți alături în noi în misiunea de a crește calitatea serviciilor medicale de îngrijire a persoanelor afectate de neuropatie diabetică, precum şi limitarea, prin abordare timpurie, a apariției altor complicații și a urmărilor acestora.

Vă dorim multă sănătate vouă și familiilor voastre!

 

Cu stimă,

Prof. Dr. Gabriela Radulian

Președinte Societatea de Neuropatie Diabetică - Neurodiab