Curs online "Neuropatia Diabetică" (10 puncte EMC)

08.12.2020





În fiecare an, noutățile din domeniul medical apar cu o viteză amețitoare încât nu mai avem timp să le urmărim pe toate. Cunoștințele medicale de care dispunem trebuie să fie și ele aduse la zi, astfel încât să ținem pasul cu ce se intâmplă în domeniul sănătății.

În acest sens, Societatea de Neuropatie Diabetică – Neurodiab vă recomandă cursul online “Neuropatia Diabetică”, dezvoltat de Societatea Națională de Medicina Familiei în parteneriat cu UMF “Carol Davila” București. Cursul este creditat cu 10 credite EMC.

Lecțiile care alcătuiesc acest curs conțin noutăți din domeniu, informații aplicabile, de înaltă calitate, și sunt dedicate medicilor pentru o diagnosticare timpurie și corespunzătoare a neuropatiei diabetice. Această complicație critică a diabetului zaharat este de multe ori neglijată, însă are repercusiuni dintre cele mai grave, cum ar fi amputațiile. 

Prof. Dr. Gabriela Radulian, președintele Societății de Neuropatie Diabetică – Neurodiab, este unul dintre autorii acestui curs. Autorii s-au asigurat de înalta calitate a informației cuprinse în curs, în folosul dezvoltării profesionale a medicilor cursanți și în beneficiul persoanelor cu diabet zaharat și complicații la nivelul piciorului.

Acest curs online este disponibil pe platforma emc.formaremedicala.ro, iar recent a fost recreditat pentru anul 2021. Dacă ești profesionist în domeniul sănătății care are persoane cu diabet zaharat în îngrijire, atunci acest curs online este relevant pentru tine. Profită de această șansă să înveți de la cei mai buni, în beneficiul dezvoltării tale profesionale și a sănătății pacienților tăi. 

Mai multe informații despre curs și înscriere se pot găsi accesând link-ul de mai jos:

ACCESEAZĂ CURSUL ONLINE AICI